Velilerimize Seminer Veriliyor.

Velilerimize Seminer Verilmeye devam edilmektedir.

Geleceğin teminatı olan çocuklarımızın; sosyal, bilinçsel, duygusal ve ahlaki yönden sağlıklı olarak gelişebilmeleri okul-aile-çocuk arasındaki iletişimin kuvvetli olmasına bağlıdır.

Okulumuzca; Velilerimizin eğitim öğretimin ayrılmaz bir parçası olduklarına inanmakta ve bu anlayışla "Evin Okula Yakınlaşması ve Değişen Anne Baba Rolleri" Projesi çerçevisinde velilerimize yönelik seminerler vermekteyiz.

Evin Okula Yakınlaşması ve Değişen Anne Baba Rolleri Projesi çerçevisinde Okulumuz öğrenci velilerine Araç Öğretmenevi ve ASO Müdürlüğünde seminer verilmeye başlandı. İlk olarak 29.03.2016 tarihi saat 10:00´da yapıldı.

Sizleride bilinçli bir anne-baba olarak çocuklarınızın eğitim sürecinin dışında kalmayacağını ümit eder, aşağıda konusu günü, saati ve tarihi belirtilen semirlere mutlaka katılımınız beklenmektedir.

Tarih ve Saati

Yer