PANSİYON İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

Pansiyon için gerekli belgeler

ARAÇ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

İLÇE PARASIZ YATILILIK VE BURSLULUK KOMİSYONUNCA PANSİYONA YERLEŞTİRİLECEK ÖĞRENCİLERDEN İSTENECEK BELGELER

1-      Parasız yatılı öğrenim görmek isteyen öğrenci ailesinin maddi durumunu gösterir beyanname (Ek-1)

2-      Veli İmzalı Parasız Yatılılık Müracaat Dilekçesi.

3-      Öğrencinin nüfus cüzdan fotokopisi.

4-      ………………………………..…..…… Lisesi’ne yerleştiğine dair LGS yerleştirme/sonuç belgesi.

5-      Aile Nüfus Kayıt Örneği. (Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği)

6-      Velinin ve eşi çalışıyorsa eşinin bakmakla yükümlü olduğu kendi ana-babası ve diğer şahıslarla ilgili tedavi yardım beyannamesi/ SGK provizyon ekranı çıktısı-(ONAYLI) veya mahkeme karar örneği, varsa diğer bakmakla yükümlü olduğu şahıslarla ilgili mahkeme karar örneği.

7-      Baba çalışıyor ise maaş durumu gösterir çalıştığı kurum amirince onaylı belge. (2022 yılı maaş bordrosu- 12 aylık)

8-      Anne çalışıyorsa maaş durumunu gösterir çalıştığı kurum amirince onaylı belge. (2022 yılı maaş bordrosu- 12 aylık)

9-      (Babaya ait iş yeri varsa) vergi levhası fotokopisi.(2022 yılı gelir durumunu gösterir nitelikte.)

10-  (Anneye ait iş yeri varsa) vergi levhası fotokopisi. (2022 yılı gelir durumunu gösterir nitelikte.)

11-  Velisi çiftçi olan ve aylık gelir beyan edemeyen öğrenciler için tarım müdürlüklerinden alınacak çiftçi kayıt/gelir belgesi.

12-  Yatılı kalmasına engel rahatsızlığı bulunmadığına dair hekim raporu.

13-  Bir önceki ders yılında okul değiştirme cezası almadığına dair belge.

14-  Öğretmen çocukları için anne babasının öğretmen olduğuna dair belge.

21.08.2023 155